snow

Dreaming pink and blue
Dreaming all the things about you
The last stars and candy bars
I’m dreaming everything I love the way we are
The moon is a big silver smile
I think i’d like to stay here for a while
I was dreaming, I was flying over everything
Singing in a tree, I dream the tree was you and me
I dream that it was me
Sweet and green and we were everything
We were everything

collard greens

 
barnvaktar världens sötaste/bästa lillasyster som förövrigt är en naturbegåvning på att fota. hon är bäst. och min allra största idol. punkt.

dagar som gått + way out west

hej vänner, det var väl ett tag sen. har (helt otippat) blivit antagen till datorspelsutveckling på universitetet istället för södertörn, varit på way out west och mest hängt runt. 
 
göteborgsresan var totalt oplanerad, fast blev ändå så överjävla bra. första natten bodde vi på något konstigt hotell och andra natten spenderades i hotellkorridorer, inne på bussterminalen och lite överallt där det var öppet. jag var helt säker på att vi skulle dö. det gjorde vi inte.
 
första natten kom corre och max som hade endagsbiljetter! det var kul. fick dock inte se makthaverskan, det var mindre kul. dock detta: kendrick fucking lamar. kommer aldrig kunna släppa hur bra det var.
 
 
finisen
 
annars har jag väl mest hängt runt med dessa och försökt planera min stockholmsflytt. snart jävlar är det dags. nu ska jag återgå till att pilla mig i naveln i sängen vi hörs väl kanske någon gång herrååååå
 

RSS 2.0