gaffelskrap mot porslin

"men du, det låter ändå som att vissa bitar håller på att falla på plats nu, du verkar ha motbevisat alla tankar du berättat för mig att du har om dig själv; du går upp på morgonen och gör det du ska, lämnar in alla skoluppgifter i tid och får saker och ting gjorda för en gångs skull. du verkar ha hittat en slags balans i livet. eller har jag fel?"
 
jo visst. visst är det så. det har du rätt i.
 
(om det nu är balanserat att vara vaken så länge att man inte ens vet om man är vaken och vara så hyperaktiv att det kittlar i hela kroppen. om det nu är balanserat att skrubba alla lister i sitt rum klockan 04 och göra klart en hel 50-poängskurs på ~2 dagar. gaffelskrap mot porslin. huvud som snurrar och 36 37 nej 38 timmar sedan sömn för helvete du sluta räkna timmar?????? balans. balans. balans. balans.)
 
kan någon pausa mig ett tag
 

Kommentarer
Postat av: sara

Shit alltså. Känner igen mig så väl. Sådär har det också varit för mig. Visst ok, du kanske har hört massvis med gånger att folk känner igen sig osv men...ja, jag känner verkligen igen mig i det du skriver. Antingen så har jag mått fruktansvärt dåligt, legat i soffan hemma och gråtit och inte orkat göra ett skit, för att sedan bli helt hyperaktiv och glad och lycklig och känna hur det ständigt kliar i kroppen, att jag inte kan känna mig lugn, inte kan sova, inte kan äta. Vissa verkar tycka att det är skönt att känna sig sådär lycklig, men det är det då fan inte.
De perioder som jag har varit manisk har varit värre än perioderna med depression, eftersom att jag inte fattat vad som höll på att hända med min kropp och alltid trodde att jag tillslut skulle bli helt galen.

Men i vintras, efter en period med mani blandat med nedstämdhet, så kontaktade jag en läkare - och fick diagnosen Bipolär sjukdom.
Jag säger inte att det är så för dig, men det kanske skulle vara värt att ta upp med din psykolog (om du pratar med en psykolog alltså..heh) om det måendet du har nu.
Du har en så himla fin blogg och verkar vara en så fin person också. :)

Svar: Åh, blir så himla glad av dina fina ord!! Jag tror att folk som ser mig utifrån tror att jag är den gladaste spralligaste idioten i världen eftersom jag har svårt att varva ner, och speciellt nu. och som du säger, man tror ju att man ska bli fullkomligt galen! och värst är nog nätterna, när man vet att "nu kommer ännu en natt utan sömn" typ. jag vet liksom inte vad jag ska göra längre.
ska kolla upp det, kanske är lika bra! och ännu en gång, blir så himla glad av fina kommentarer, får nästan lite ont i hjärtat på ett bra sätt!! tack så mycket!!
None None

2013-04-18 @ 19:05:07
URL: http://saradelarge.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0